Geplaatst op Geef een reactie

Kun je de Binnenstep ook buiten gebruiken?

Kun je de Binnenstep ook buiten gebruiken?

Mijn ervaring is dat dit ‘wel kan’ maar dan moet je wel je hoofd er goed bijhouden.

Een hele kleine oneffenheid kan je dan namelijk al in onbalans brengen. Vlakke ondergrond is essentieel bij deze step. Dus op asfalt geen probleem, op een tegelstoep: pas op! Het wordt met name gevaarlijker als je hem al even ‘kent’, omdat je dan ongemerkt steeds iets harder gaat, daar is hij gewoon niet voor gebouwd! Dat zou ik wel echt doorgeven.

Ander punt, ik heb geen pijn aan mijn voet, hij zit alleen in het gips en is dus ongemakkelijk. Ik kan me voorstellen dat als je wel pijn hebt dat iedere trilling heel gevoelig is. Dat is wel een aandachtspunt. Binnen als het mooi vlak is gaat dat natuurlijk prima, maar dat ga je buiten dan wel voelen!

— Henk Jan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.