Geplaatst op Geef een reactie

Hoe gaat het leveren van een Kniestep?

Hoe gaat het leveren van een Kniestep?

Ik krijg vaak de vraag hoe een Kniestep geleverd wordt. In deze blog geef ik daar kort antwoord op.

Steeds meer mensen komen tot de ontdekking dat ze tijdens hun revalidatie liever gebruikmaken van een Kniestep (Engelse term: knee scooter of knee walker) dan van krukken. Tijdens het reserveren worstelen ze vaak met de vraag hoe het dan precies zit met de levering.

Bezorging

Je Kniestep (geldt zowel voor de Buitenstep als voor de Binnenstep) wordt gewoon via de post thuisbezorgd. De Kniestep wordt geleverd in een grote doos. De bezorging gebeurt gewoon via PostNL.

Bestellen

Nadat je hier en in de telefonische bevestiging hebt aangegeven dat je over een Kniestep wilt beschikken, zul je van mij horen wanneer je Kniestep op de post wordt gedaan en wanneer jij hem thuis kunt verwachten.

Bewaar de doos

De Kniestep wordt geleverd in een grote doos. Omdat je hem na je huurperiode weer retour moet doen, houd je de doos heel en bewaar je hem zorgvuldig. Onthoud dit goed, zodat je straks niet zonder doos komt te zitten!

Ophalen

Aan het einde van je huurperiode kun je de Kniestep retour sturen in de doos die je hebt ontvangen. Je kunt de Kniestep zelfs aan de deur op laten halen als je nog niet mobiel genoeg bent om hem zelf bij het postkantoor af te leveren. Geef dit even via een berichtje naar mij aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.